Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountNaar de kassa

Disclaimer

Wijnhandel de Haas heeft deze site met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. In geen enkele omstandigheid is Wijnhandel de Haas aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van gebruik van de op de Wijnhandel de Haas internetsite vermelde informatie.

Wijnhandel de Haas heeft haar e-mail nieuwsbrieven met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. In geen enkele omstandigheid is Wijnhandel de Haas aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van gebruik van de in de Wijnhandel de Haas e-mail nieuwsbrieven vermelde informatie. Tevens kunnen geen rechten ontleend worden aan de in de e-mail nieuwsbrieven verstrekte informatie.

Wijnhandel de Haas heeft de nodige links naar andere sites. Wij dragen geen verantwoording voor de inhoud en beleid op deze sites.

Jaargangen en afbeeldingen
De afbeeldingen en teksten kunnen afwijken van hetgeen wij leveren. Dit kan het gevolg zijn van de afhankelijkheid van de producenten. Het kan dus voorkomen dat wij een andere jaargang leveren dan op de website of de orderbevestiging staat vermeld. U wordt hierover vòòr verzending bericht.

Wijnhandel de Haas behoudt zich het recht voor om de internetsite en de inhoud daarvan zonder vooraankondiging te wijzigen, ook als de verstrekte informatie daardoor niet (meer) overeenkomt met de inhoud van een e-mail nieuwsbrief.

Voorwaarden en AVG Bedrijfsgegevens Bestellen Betalen Bezorgen Disclaimer Keurmerk Partners Nieuwsbrief Biologisch Bag in Box

© Wijnhandel de Haas 2023