Winkelmandje tonen (0 Artikel) Uw accountNaar de kassa

Voorwaarden en AVG

Leeftijd

Wijnhandel de Haas verkoopt uitsluitend aan personen van 18 jaar of ouder.

AVG en Google

Als u onze website bezoekt maken wij gebruik van de diensten van Google Analytics. Door middel van cookies die op uw computer geplaatst worden gaan er gegevens die betrekking hebben op uw bezoek aan ons naar Google Analytics. Deze gegevens worden anoniem verzonden, zelfs uw IP adres wordt door ons geanonimiseerd. Wij gebruiken de rapportages van Google Analytics om onze dienstverlening te verbeteren.

Wij delen geen gegevens met andere systemen, Google of derde partijen.
Wij delen geen persoonsgegevens; dus geen volledig ip-adres, geen user-id’s die gekopeld worden aan CRM systemen, etc.
Wij verzamelen geen demografische gegevens van bezoekers (geslacht, leeftijd, etc.).
Wij gebruiken geen advertentiefuncties in Analytics.

Alle nieuw opgeslagen gegevens worden telkens na precies 26 maanden door Google volledig gewist.

Wij hebben met Google een verwerkersovereenkomst afgesloten.

AVG en uw account of order

Wij verzamelen gegevens van u als u bij ons een account aanmaakt en/of een order plaatst of zonder account een order plaatst. In beide gevallen hebben wij van u uitsluitend de volgende gegevens nodig:

- Naam en of bedrijfsnaam
- adres en/of afleveradres
- Mobiel telefoonnummer en/of vast telefoonnummer
- uw emailadres

Deze gegevens hebben we nodig om uw account aan te maken of aan te passen, uw order(s) te verwerken en af te leveren.

Wij bewaren de gegevens in ieder geval zo lang als wettelijk voorgeschreven. Wij slaan uw gegevens beveiligd op en zullen deze gegevens nooit delen met of verkopen aan derden.

U kunt te allen tijde ons een verzoek sturen om uw gegevens te verwijderen, mail uw verzoek naar klantenservice@wijnhandeldehaas.nl

AVG en Mollie

Wij maken voor online betalingen gebruik van betaalplatform Mollie. Wij delen uitsluitend de noodzakelijke gegevens met Mollie zoals ordernummer, betaalwijze en bedrag.
Wij hebben met Mollie een gebruiksovereenkomst afgesloten.

AVG en onze Maillijst

Wij sturen op geregelde tijden een email nieuwsbrief met aanbiedingen naar onze ingeschreven klanten. Dat doen wij via onze partner Mailchimp met wie wij een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. U als klant kunt uitsluitend deze mailing ontvangen als u zich via de website heeft ingeschreven dit wordt nog eens extra gecontroleerd door na inschrijving een mail naar het opgegeven mailadres te sturen met een bevestigingslink, pas na de ontvangst daarvan bent u ingeschreven. Dit doen wij al zo sinds de oprichting van de site.

U kunt op verschillende manieren uitschrijven: onderaan elke mailing staat een afmeldlink of via de website.

Wij vragen u alleen om uw email adres. Dit adres zal nooit worden gedeeld met derden. Als het emailadres niet meer bestaat zal Mailchimp na een aantal pogingen het email adres verwijderen.

Wij hebben met Mailchimp een verwerkersovereenkomst afgesloten. customer-eu-data-processing-addendum.pdf [124 KB]

AVG en onze bezorgpartners

Wij maken gebruik van bedrijven die uw bestellingen bij u bezorgen. Deze bedrijven worden uitsluitend voorzien van die gegevens die nodig zijn om de paketten te bezorgen.

Packs: Packs Privacy Policy

DPD: Privacy statement

Voorwaarden en AVG Bedrijfsgegevens Bestellen Betalen Bezorgen Disclaimer Keurmerk Partners Nieuwsbrief Biologisch Bag in Box

© Wijnhandel de Haas 2023