U bevindt zich hier: Home » AustraliŽ

Langmeil The Freedom 1843 Shiraz 2015

Langmeil The Freedom 1843 Shiraz

Traditionele vinificatiemethode in de stijl van Langmeil: handgeplukte smaakrijpe trossen, zachte kneuzing, open fermentatie en persing in een traditionele mand pers. De wijn wordt dan twee jaar in nieuw(63%) en gebruikt(37%) eiken vaten(225ltr) gelagerd om de integriteit te behouden van The Freedom 1843 wijngaard. Dit is de 12de jaargang van The Freedom 1843 door Langmeil welke nog beter wordt na wat extra flesrijping en decanteren. Deze wijn is een eerbetoon aan de beste van Barossa, en aan de toewijding en onafhankelijke visie van de families Bitter en Lindner op Langmeil, wie het land de laatste 5 generaties hebben bewerkt.

The Freedom 1843 Shiraz is een combinatie van 75% nieuw en 25% gebruikt eiken vaten gedurende 24 maanden maakt dat het een diepe maar helder rode kleur geeft dat meteen opvalt.
De paarse gloed die vooral aan de rand waarneembaar is verraadt de levendigheid. In de neus zijn duidelijk Japanse Satsuma pruimen te ruiken, blauw fruit met met romige en getoaste nuances en een aangename aanwezigheid van viooltjes. Zeer sappig in de mond, wederom de Japanse Satsuma pruimen en het blauwe fruit dat door de gehele afdronk vloeit waar een schaduw van sinaasapmarmalade te merken is.

 

63,99 Ä

Product-ID: 7912  

Prijs incl. 21% BTW

Verzending na 1-2 werkdag(en)  
 
Aantal:   flessen